تشریح وضعیت و آمار کرونای استان در ۲۴ ساعت گذشته توسط دکتر حبیب زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل - یکشنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۰ جدید

دکتر حبیب زاده: در چهار روز اخیر میزان بستری بیماری در کل استان نسبت به میزان ترخیص افزایش یافته است. درخواست می کنیم در جاهای پرازدحام و ستادهای انتخاباتی در اجرای شیوه های بهداشتی، استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی دقت شود

آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان - یکشنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۰

آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان - یکشنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۴۰۰ جدید

براساس‌ آخرین وضعیت اعلام شده توسط وزارت بهداشت، هم اکنون شهرستانهای اردبیل و خلخال در وضعیت نارنجی و شهرستانهای پارس آباد، مشگین‌شهر، گرمی، بیله سوار، نیر، نمین، سرعین، کوثر و اصلاندوز در وضعیت زرد قرار دارند.

ادامه مطلب

برگزاری اولین دوره آزمون استخدام عملی رشته کامپیوتر در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر عبدالله مهدوی مدیر آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه با اعلام این خبر گفت: این آزمون استخدامی، بهمن ماه سال گذشته توسط سازمان سنجش برگزار شده بود و براساس آن، سه برابر ظرفیت اعلام گردید. وی گفت: بعد از آزمون و مصاحبه عملی که امروز چهارشنبه ۱۹ خرداد ماه ۱۴۰۰ در دو گرایش شبکه و کارشناس تحلیلگر سیستم در مرکز آزمون الکترونیک دانشگاه برگزار می شود ۷ نفر در دانشگاه مشغول بکار خواهند شد.