پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بمناسبت سالروز ولادت حضرت امام علی علیه السلام

۰۷ اسفند ۱۳۹۹ | ۲۲:۲۴ کد : ۱۴۳۶۵ اخبار ۲

متن پیام به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم

سالروز تولد مولود کعبه، شهید محراب، جان نثار نبی اکرم (ص)، فاتح خیبر و خط شکن خندق، همسر زهرای اطهر (س)، پدر سالار شهیدان و شاه وفاداران، حاکم زاهد، خداوندگار عدالت و شجاعت، فصاحت، بلاغت و مصلحت، ترازوی حقانیت، حافظ متن و معنی قرآن کریم، خطیب سخنور نهج البلاغه، مرد بی نظیر تمام فصول، آیینه تمام و کمال حقوق بشر و جلوه زیبایی بنی آدم که قلم از ذکر حسناتش عاجز است بر فرزندان حضرت آدم (ع) مبارک باد.

مردی که اسطوره کردار کارگران زحمت کش، حاکمان دردمند، پهلوانان شهیر، صاحبان حکم و قضا و مظلومان است. علی (ع) همچون نام زیبنده ای که دارد ابوالعجایب است، شخصیتی که انصافا مرزهای نژادگرایی و قوم گرایی و فرقه اندیشی را در هم می شکند و همه را مجذوب زیبایی گفتار پندار و کردار نیک خود می‌سازد. امید که شایسته شیعه علی بودن باشیم

بدینوسیله این عید خجسته و فرخنده و بزرگداشت روز پدر را به همه پدران فداکار ایران سرافراز، مردم شریف استان اردبیل و مجموعه همکاران دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بویژه کادر بهداشتی درمانی، پرستاران تلاشگر و تمامی عزیزانیکه در عرصه سلامت استان دراین روزهای سخت، جانانه در خط مقدم مبارزه با کرونا جانفشانی می‌کنند از صمیم قلب تبریک و تهنیت عرض می نمایم. آرزوی بهروزی و سلامتی، توفیقات روز افزون در پرتو عنایت خداوند متعال را برای همه عزیزان مسئلت دارم.

دکتر شهرام حبیب زاده

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل