اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی اردبیل جدید

به استحضار مردم شریف استان می‌رساند در راستای پاسخگویی به درخواست‌ها و مشکلات مردمی در حوزه‌های بهداشت، درمان و دارو، ریاست دانشگاه به همراه معاونین مربوطه در تاریخ ۹۷.۰۳.۳۰ از ساعت ۱۰ تا ۱۱.۳۰ صبح با حضور در استانداری اردبیل از طریق شماره تماس مستقیم ۱۱۱ سامانه سامد به سوالات مطروحه پاسخ خواهند داد. روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

نتایج بخش کتبی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی اعلام شد

مدیر فرهنگی دانشگاه در مصاحبه با خبرنگار وبدا گفت: همزمان با سراسر کشور پس از طی مراحل ثبت نام در واحدهای دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مرحله دانشگاهی بخش کتبی در قالب بیست وسومین جشنواره قرآن وعترت برگزار شد.

انتصاب روسای هیئت مدیره کلینیک های ویژه فردوس، کوثر و توحید اردبیل

طی احکام جداگانه از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی، دکتر عادل احدی متخصص اطفال، دکتر احمد سبزواری فوق تخصص نفرولوژی و سرکار خانم دکتر سمیه متین متخصص داخلی و اعضای هیات علمی دانشگاه به ترتیب به عنوان روسای هئیت مدیره کلینیک ویژه کوثر، فردوس و توحید اردبیل بمدت ۲ سال تعیین شدند.

ادامه مطلب

تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات بهداشت محیط و حرفه ای، و حوزه غذا و دارو در دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل

دکتر اخوان اکبری رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از راه اندازی شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات بهداشت محیط و حرفه ای و حوزه غذا و دارو در دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل خبر داد

برگزاری اولین نشست کمیته سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

در این جلسه دکتر اخوان اکبری رییس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بر اهمیت نقش سلامت روان در زندگی فردی و اجتماعی تأکید نموده و تقویت همکاری های بین بخشی و توجه بیشتر بر اجتماعی نمودن سلامت را خواستار شد.