برگزاری هفدهمین گردهمایی سالانه کشوری زئونوز

برگزاری هفدهمین گردهمایی سالانه کشوری بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان

۱۳ مهر ۱۳۹۵ | ۱۱:۲۸ کد خبر : ۵۴۶ اخبار
برگزاری هفدهمین گردهمایی سالانه کشوری بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان

هفدهمین گردهمایی سالانه کارشناسان بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان با حضور ریبیس و کارشناسان اداره زئونوز مرکز مدیریت بیماریهای واگیر و اساتید دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو پاستور ایران و ۱۱۰ نفر ا ز کارشناسان زئونوز، سالک و حشره شناسان ائدس به مدت سه روز از تاریخ ۱۰ تا ۱۲ مهر ماه در شهرستان سرعین استان اردبیل برگزار شد..

در این گردهمایی آخرین وضعیت کشوری بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان توسط کارشناسان وزارتی گزارش و تحلیل گردید و دانشگاههایی که فعالیت و عملکرد خوبی در زمینه کنترل این بیماریها داشتند، مشروح فعالیت های خود را ارایه نمودند.

در این گردهمایی از دستورالعمل حذف هاری انسانی و مراقبت پشه ائدس رونمایی شد و از دانشگاههای اصفهان، گناباد، مشهد،. زاهدان، اراک، گیلان و اردبیل به عنوان دانشگاههای برتر که عملکرد خوبی داشتند با اهدا لوح تقدیر بعمل امد.

در پایان گردهمایی قطعنامه ای تنطیم و جهت اجرا به دانشگاهها ارسال خواهد شد.

نظر شما :