اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود ۹۸-۹۷

اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود ۹۸-۹۷

برنامه ثبت نام دانشجویان ورودی سال ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی اردبیل

* (ثبت نام آنلاین اولیه و تحویل پرینت کد رهگیری ضروریست) *

ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان عزیز جدید الورود در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ به اطلاع میرساند به حول و قوه الهی برنامه ثبت نام دانشجویان ورودی سال ۹۷ دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به شرح ذیل خواهد بود:

پذیرفته شدگان لازم است از روز شنبه مورخه ۲۴/‏۰۶/‏۱۳۹۷‬ الی روز پنجشنبه مورخه ۲۹/‏۰۶/‏۱۳۹۷‬ پس از آماده و اسکن نمودن مدارک لازم جهت ثبت نام با مراجعه به سایت دانشگاه از طریق لینک (ثبت نام دانشجویان جدید الورود) جهت ثبت نام الکترونیک اقدام نمایند.

دانشجویان مشمول سهمیه مناطق محروم لازم است از روز شنبه مورخه ۲۴/‏۰۶/‏۱۳۹۷‬ الی روز سه شنبه مورخه ۲۷/‏۰۶/‏۱۳۹۷‬ ‬ جهت آماده سازی سند تعهد محضری به آدرس اینترنتی امور حقوقی دانشگاه (لینک) مراجعه نمایند.

مدارک لازم جهت ثبت نام پذیرفته شدگان جدید

۱. اصل مدرک و یا گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی بانضمام دو برگ تصویر آن

۲. ا صل مدرک و یا گواهی دیپلم متوسطه و سال ماقبل دیپلم بانضمام دو برگ تصویر آن

۳. اصل ریزنمرات سه ساله دبیرستان و اصل ریزنمرات پیش دانشگاهی و دو برگ تصویر آنها

۴. ارائه رسید درخواست تائیدیه دیپلم و تائیدیه پیش دانشگاهی، قابل تهیه از دفاتر پیشخوان سراسر کشور

۵. ا صل شناسنامه و یک برگ فتوکپی از تمام صفحات آن

۶. اصل کارت ملی و یک برگ فتوکپی آن

۷. دوازده قطعه عکس تمام رخ ۴ × ۳ تهیه شده در سالجاری

۸. دانشجویان مشمول سهمیه مناطق محروم (قبولین کد رشته های ۱۷۰۳۲ الی ۱۷۰۶۰) لازم است از روز شنبه مورخه ۲۴/‏۰۶/‏۱۳۹۷‬ الی روز سه شنبه مورخه ۲۷/‏۰۶/‏۱۳۹۷‬ به امور حقوقی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل واقع در اردبیل -انتهای خیابان دانشگاه -شهرک دادگستری-ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل جهت آماده سازی سند تعهد محضری مراجعه نمایند.

۹. اصل و کپی فیش واریزی بابت شهریه یک ترم پذیرفته شدگان رشته های پردیس خودگردان (به شرح جدول شهریه) به حساب درآمد شعبه بین الملل دانشگاه به شماره ۴۷۶۷۴۶۷۸۶۹ نزد بانک ملت شعبه مبارزان اردبیل قابل واریز از کلیه شعب بانک ملت سراسر کشور. در ضمن در فیش واریزی حتماً نام دانشجو قید گردد.

جدول شهریه

ردیف رشته مبلغ
۱ دندانپزشکی ۰۰/۰۰۰‏۵/‏۹۱‬ نود و یک میلیون و پانصد هزار ریال
۲ پزشکی ۰۰۰/‏۶۲۰/‏۹۴‬ نود و چهار میلیون و شصد و بیست هزار ریال
۳ داروسازی ۰۰۰/‏۰۰۰/‏۹۳‬ نود و سه میلیون ریال

۱۰. مدارک لازم جهت ثبت نام، مخصوص پذیرفته شدگان سهمیه ایثارگران، جانبازان، شاهد، بهیاران و... مندرج در اطلاعیه سازمان سنجش

۱۱. مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلب را با توجه به مقررات وظیفه عمومی مشخص کند

*مدارک لازم جهت دریافت معافیت تحصیلی

- اصل شناسنامه عکس دار و یک نسخه تصویر صفحات اول و توضیحات

- اصل کارت ملی و یک نسخه تصویر آن

-یک قطعه عکس با زمینه روشن و تمام رخ مشمول

- ارائه اصل و تصویر برابر با اصل شده گواهی موقت (دیپلم یا پیش دانشگاهی توسط واحد آموزشی یا کاربر پلیس +۱۰)

- ارائه اصل ریز نمرات (مقطع دیپلم یا پیش دانشگاهی ممهور به مهر واحد آموزشی)

- ارائه اصل برگ فراغت یا انصراف برای فارغ التحصیلان دانشگاهی و انصرافی

- ارائه برگ درخواست معافیت تحصیلی (از مسئول مربوطه در دانشگاه دریافت شود)

۱۲. اصل مدرک کاردانی، کارشناسی و یا مقاطع بالاتر و دو برگ تصویر آن (مخصوص فارغ التحصیلان دانشگاهها)

۱۳. مدارک مورد نیاز معاونت دانشجویی و فرهنگی را از آدرس (معاونت دانشجویی و فرهنگی / ‏‬ میز خدمت) تهیه گردد.

فرآیند و فرم های مربوط به دانشجویان متقاضی خوابگاههای دولتی جدیدالورود

* پذیرفته شدگان موظفند پس از ثبت نام آنلاین، با در دست داشتن اصل مدارک ثبت نام، سی دی حاوی اسکن مدارک و پرینت کدرهگیری ثبت نام آنلاین فقط در روزهای تعیین شده در جدول ذیل و براساس رشته قبولی دانشگاه جهت ثبت نام حضوری مراجعه نمایند. بدیهی است دانشگاه از ثبت نام پذیرفته شدگانی که ثبت نام آنلاین ننمایند ویا بدون توجه به تاریخ ثبت نام و رشته قبولی دانشگاه مراجعه نمایند، خودداری خواهد نمود.

قابل توجه پذیرفته شدگان دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷

جدول ثبت نام حضوری براساس تاریخ و رشته قبولی دانشگاه

تاریخ

رشته قبولی داوطلب در دانشگاه

۱۳۹۷/۰۷/۰۱

هوشبری- علوم آزمایشگاهی- فناوری اطلاعات سلامت رادیولوژی- پرستاری گرمی

۱۳۹۷/۰۷/۰۲

پزشکی روزانه- داروسازی روزانه

۱۳۹۷/۰۷/۰۳

بهداشت عمومی-بهداشت محیط-بهداشت حرفه ای- دندانپزشکی روزانه- پرستاری مشگین شهر

۱۳۹۷/۰۷/۰۴

پرستاری اردبیل- مامایی- اتاق عمل-

۵ ۱۳۹۷/۰۷/۰۵ -پزشکی پردیس- دندانپزشکی پردیس- داروسازی پردیس

توجه: قبل از مراجعه به ثبت نام، فرمهای ثبت نامی دانلود و بطور کامل پر شود و در روز ثبت نام به مسئولین ثبت نام تحویل گردد.

فرم شماره یک

فرم شماره چهار

فرم شماره پنج

فرم شماره شش