سامانه نقل و انتقالات دانشجویان نیمسال اول۹۷-۱۳۹۶

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۵ کد خبر : ۱۳۳۳ خبرهای مهم

بدین وسیله از دانشجویان متقاضی میهمانی و یا انتقالی به سایر دانشگاه های علوم پزشکی در نیمسال اول ۹۷-۱۳۹۶ درخواست می گردد جهت ثبت نام در سامانه نقل و انتقال دانشجویی به آدرس های زیر مراجعه نمایند.
جهت ثبت نام میهمانی به سایر دانشگاه های وزارت بهداشت به آدرس زیر مراجعه نمایند.

جهت ثبت درخواست انتقال به سایر دانشگاه های وزارت بهداشت به آدرس زیر مراجعه فرمایند.

با عنایت به نامه شماره ۵۲۱/۹۴۲۴/ د مورخ ۱۳۹۵/۱۲/۲۳ و جدول زمانبندی و ثبت درخواست های دانشجویان نسبت به پاسخگویی به تقاضاهای میهمانی و انتقالی و رسیدگی به اعتراضات ایشان در بازه های زمانی تعیین شده مندرج در جدول زیر صرفاً از طریق سامانه اقدام فرمائید.

جدول زمان بندی فرآیند میهمانی نوبت اول ۹۷-۱۳۹۶:

ثبت نام دانشجویان متقاضی در دانشگاههای مبداء و بارگذاری مدارک لازم

۲۵/‏۰۲/‏۹۶‬ لغایت ۲۵/‏۰۳/‏۹۶

بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مبداء و ویرایش توسط دانشجو

۲۷/‏۰۳/‏۹۶‬ لغایت ۱۰/‏۰۴/‏۹۶‬

اتمام فرصت ویرایش دانشجویان و رسیدگی و اعلام نتیجه توسط دانشگاه مبداء

۱۱/‏۰۴/‏۹۶ لغایت ۳۱/‏۰۴/‏۹۶

بررسی مدارک و اعلام نقص توسط دانشگاه مقصد و ویرایش توسط دانشجو

۰۱/‏۰۵/‏۹۶ لغایت ۱۵/‏۰۵/‏۹۶

اتمام فرصت ویرایش دانشجویان و رسیدگی و اعلام نتیجه توسط دانشگاه مقصد ۱۶/‏۰۵/‏۹۶‬ لغایت ۰۵/‏۰۶/‏۹۶

نظر شما :

safari ۱۵ مرداد ۱۳۹۶ | ۲۳:۳۲
با سلام. چگونه پس از اعلام نقص توسط دانشگاه مقصد، به ویرایش مدارک بپردازم؟ سایت قبلی که درخواست مهمانی ثبت کردم،اکنون قابل دسترسی نیست!!
پاسخ مدیر سایت ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۲

با سلام در زمان تعیین شده از سوی وزارت متبوع باید اقدام مینمودید.

Faezeh khanvardini ۲۸ مهر ۱۳۹۶ | ۲۱:۵۳
سلام من ورودی نیمسال دوم دانشگاه اردبیل هسیتم میخواستم واسه انتقالی به دانشگاه تبریز ثبت نام کنم. ولی سایت باز نمیشه چطوری ثبت نام کنم؟؟؟
پاسخ مدیر سایت ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | ۰۸:۱۱

با سلام در زمان تعیین شده از سوی وزارت متبوع باید اقدام مینمودید.

Faezeh khanvardini ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۷
یعنی دیگه نمیشه؟؟؟ دیگه کی میذارن تو سایت که من برم ثبت نام کنم؟؟(و اینم بگم که من ورودی بهمن ماه هستم نه مهرماه)
پاسخ مدیر سایت ۲۹ مهر ۱۳۹۶ | ۱۲:۱۰

با سلام لطفاً برای اطلاع از مراحل ثبت نقل و انتقال در سامانه با دانشکده مربوطه تماس بگیرید