نام گذاری سالن اجتماعات دانشکده پرستاری و مامایی به نام اولین شهید مدافع حرم استان، شهید هاشم دهقانی نیا

۱۱ مهر ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۶ کد : ۲۰۳۱ اخبار
مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس و نامگذاری سالن اجتماعات دانشکده پرستاری و مامایی به نام اولین شهید مدافع حرم استان اردبیل، شهید هاشم دهقانی نیا با حضور خانواده محترم این شهید ، اساتید ، کارکنان، دانشجویان و مسئولین دانشکده روز چهارشنبه ۷مهرماه ۱۳۹۶ برگزار شد.

در ابتدای این مراسم که با حضور پر شور دانشجویان دانشکده پرستاری و مامایی اردبیل برگزار شد ریاست محترم دانشکده ضمن عرض خیر مقدم به شرکت کنندگان در این مراسم بویژه خانواده محترم شهید دهقانی نیا با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، جانبازان و آزادگان هشت سال دفاع مقدس به تقارن ایام شهادت سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) با هفته دفاع مقدس اشاره و آن را فرصتی برای شناخت با بصیرت در مورد تقابل بین حق و باطل و همچنین تبیین فرهنگ عاشورایی در نسل جوان دانست. وی هشت سال دفاع مقدس را حماسه عشق و ایثار و مقاومت ملت قهرمان ایران برشمرد که دلیرمردان آن با رشادت، ایستادگی و مقاومتشان در برابر استکبار جهانی و قدرتهای سلطه طلب سربلندی و عزت را برای میهن به ارمغان آوردند. ایشان نعمت امنیت و آسایش امروز کشور را مدیون ایثار و فداکاری رزمندگان، ایثارگران، شهدای هشت سال دفاع مقدس و مدافعین حرم دانست که باید قدردان آن بود. وی با تاکید بر اینکه شناخت وقایع هشت ساله دفاع مقدس برای نسل کنونی و نسلهای آینده یک ضرورت است هدف از برگزاری امثال این نشستها را همین موضوع دانست.

در ادامه این مراسم دکتر ناصر مظفری معون آموزشی دانشکده و رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری استان، حجت الاسلام سیدسیاح مسئول بسیج طلاب استان نیز در سخنانی یاد و خاطره شهدا و ایثارگران دفاع مقدس را گرامی داشتند. همچنین آقای اکرمی از یادگاران هشت سال دفاع مقدس و مدافعان حرم نیز به بیان خاطراتی از ایثار همرزمانش در دفاع از میهن پرداخت.

در پایان این مراسم از خانواده اولین شهید مدافع حرم استان، شهید هاشم دهقانی نیا و پرسنل ایثارگر دانشکده تقدیر به عمل آمد و طی یک مراسم سرشار از معنویت و با حضور دانشجویان دانشکده و همچنین حجت الاسلام واحدی زاده مسئول محترم نهاد رهبری دانشگاه تابلوی سالن اجتماعات دانشکده به نام شهید دهقانی نیا بر سر در این سالن نصب گردید.

( ۲ )

نظر شما :