اطلاعیه شماره (۳) آگهی مورخه ۹۶/۵/۷

۱۸ مرداد ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۳ کد خبر : ۱۷۳۶ اخبار
((اطلاعیه شماره (۳) آگهی مورخه ۹۶/۵/۷ پذیرش نیروی انسانی در قالب خرید خدمت از طریق بخش خصوصی (شرکتی) ))
اطلاعیه شماره (۳) آگهی مورخه ۹۶/۵/۷

((اطلاعیه شماره (۳) آگهی مورخه ۰۷/‏۰۵/‏۹۶‬ پذیرش نیروی انسانی در قالب خرید خدمت از طریق بخش خصوصی (شرکتی)))

پیرو آگهی مورخه ۰۷/‏۰۵/‏۹۶‬ و اطلاعیه های شماره ۱ و ۲ موارد ذیل جهت اطلاع اعلام می گردد.

1. مهلت ثبت نام در آگهی مذکور لغایت روز یکشنبه مورخه ۲۲/‏۰۵/‏۹۶‬ ‬ تمدید می گردد.

1. حداکثر سن متقاضیان کلیه رشته های شغلی (با احتساب سنوات نظام وظیفه و سوابق بیمه ای) به ۳۵ سال تمام، اصلاح می گردد. (تاریخ تولد از ۱۵/‏۰۵/‏۶۱‬ به بعد)

1. تاریخ اخذ کارت ورود به جلسه و زمان برگزاری آزمون متعاقباً از طریق سایت این دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

1. متقاضیان گرامی جهت کسب آخرین اطلاعات در خصوص آگهی و زمان صدور کارت و محل و تاریخ بر گزاری آزمون لازم است روزانه به سایت دانشگاه مراجعه نمایند.