‌برگزاری اولین نشست مجمع استانی سلامت جدید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در اولین مجمع استانی سلامت گفت: مجمع سلامت استان با حضور استاندار، قائم مقام معاونت امور اجتماعی وزارت بهداشت، نمایندگان مردم، مدیران کل، سمن ها و سازمانهای دولتی و مردم نهاد به همت دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در بیمارستان امام خمینی (ره) اردبیل برگزار شد.

ادامه مطلب

دیدار رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل جدید

در آستانه هفته سلامت جمهوری اسلامی ایران ، ریاست دانشگاه علوم پزشکی دکتر اخوان اکبری و رئیس انجمن کلیه استان با نماینده ولی فقیه در استان دیدار و گفتگو کردند .

ادامه مطلب

بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل از مرکز پایش مراقبتهای درمانی تبریز (MCMC)

دکتر اخوان اکبری ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در سفر اخیر به استان آذربایجانشرقی از مرکز پایش مراقبتهای درمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بازدید کردند واز نزدیک در جریان فعالیت های این مرکز جدید قرار گرفتند.