فعالیت شرکت های بیمه مکمل درمانی جدید

پیرو شکایات متعدد و گزارشات واصله مبنی بر اقدام شرکت هایی در خصوص ارائه بیمه مکمل و استفاده از تخفیف خدمات بهداشتی و درمانی از قبیل: دندانپزشکی، شنوایی سنجی، فیزیو تراپی و ...

جشن نیکوکاری جدید

جشن نیکوکاری در اسفند ماه در سراسر کشور برگزار می‌شود. شاید بتوان با سرمایه احسان و نیکوکاری، در این روز، دلی به دست آورد و با دوستی و مهرورزی، بوستان وجود را زینت داد و نهال عشق و خوبی را بار دیگر آبیاری کرد. از همکاران محترم جهت شرکت در این امر خداپسندانه دعوت بعمل می آید.

اطلاعیه شماره ۶ استخدامی

پیرو اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص معرفی شدگان رشته های شغلی ذیل در آزمون استخدام پیمانی این دانشگاه که از طریق سازمان سنجش در مورخه ۲۱/‏۰۸/‏۹۵‬ برگزار گردید با در دست داشتن مدارک و طبق جدول زمانی ذیل به نشانی: اردبیل – آخر خیابان دانشگاه – ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل مراجعه نمایند.

مسابقه نامه نگاری

اتحادیه پستی جهانی با هدف افزایش آگاهی جوانان از اهمیت نقش خدمات پستی در جامعه و نیز ترویج فرهنگ مکاتبه، هر ساله مسابقه نامه نگاری(ویژه نوجوانان) را در سطح بین المللی با انتخاب موضوعی خاص برگزار می کند. برگزار می کند

اطلاعیه شماره ۵ استخدامی

فهرست واجدین شرایط رشته های شغلی کاردان و کارشناس فوریتهای پزشکی جهت انجام آزمون آمادگی جسمانی و مصاحبه از محل آزمون مورخه ۲۱/‏۸/‏۹۵ سازمان سنجش آموزش کشور(باستناد سایت سنجش)