۱۶ آذر

پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو

پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت ۱۶ آذر روز دانشجو ---- اینجانب ۱۶ آذر ماه روز دانشجو را به تمامی اصحاب علم و اندیشه خاصه دانشجویان، اساتید و همکاران دانشگاهی تبریک و تهنیت عرض نموده و موفقیت همه دانشجویان تلاشگر و مومن را در جهت تولید علم و تلاش روزافزون در جهت نیل به اهداف بلند نظام مقدس اسلامی ایران تحت توجهات حضرت بقیه الله الاعظم (عج) از خداوند منان خواستارم.

ادامه مطلب

بازدید ریاست محترم دانشگاه و نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین مهندس کریمی از شبکه بهداشت و درمان سرعین و اختصاص زمین برای توسعه فضاهای بهداشتی درمانی در شهرستان سرعین

کسب مدال برنز  پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات
تحقق شعار ما می توانیم ......... یکی دیگر از توانمندی های داخلی آنتی ویروس پادویش

کسب مدال برنز پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات

پنجمین دوره همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات از سوی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران ( ایرانداک ) و نهاد ریاست جمهوری در تاریخ ۵ آذرماه ۱۳۹۶جاری برگزار شد. آنتی ویروس پادویش در این همایش موفق به کسب جایزه فاب (فناوری اطلاعات برتر) برنزی سال ۱۳۹۶ شد.