دکتر اخوان اکبری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در نشست خبری هفته سلامت از آغاز طرح تحول سلامت ۳۲ هزار زایمان طبیعی در استان ثبت شده است. جدید

افزایش هتلینگ در بیمارستان‌های استان با هزینه کرد ۳۶۱ میلیارد ریال، ایجاد امکانات مناسب برای بیماران و استقرار ۹۰ پزشک متخصص و فوق‌تخصص از جمله اقداماتی است که در راستای بهبود وضعیت بهداشت و درمان در استان انجام گرفته است.

بیانیه ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به مناسبت هفته سلامت سال ۹۶ جدید

بی تردید یکی از شاخصه های مهم در جوامع بشری توجه به امر سلامتی و تربیت انسانهای سالم و با نشاط در جوامع پایدار است اگر نظری به دیدگاه دینی و اعتقادی در مقوله سلامت بیاندازیم به فرمایش گهربار نبی مکرم حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) می رسیم که می فرماید (نعمتان مجهولتان الصحه و الامان) دو نعمت الهی در میان مردم ناشناخته است یکی سلامتی و تندرستی و دیگری امنیت، این دو مقوله زمانی مورد توجه جدی قرار می گیرد که از دست رفته باشد و یقیناً انسانها زمانی که با بیماری های ناعلاج و صعب العلاج دست و پنجه نرم می کنند متوجه ارزش والای سلامتی خود می شوند که متاسفانه زمان طلایی را از دست داده اند.

ادامه مطلب

دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به عنوان دانشگاه برتر کشوری در برنامه مدل مداخلات سلامت اجتماع محور برگزیده شد.

در مراسمی که در محل وزارت بهداشت و درمان و اموزش پزشکی برگزار گردید از دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به عنوان دانشگاه برتر کشوری برنامه مدل مداخلات اجتماعی محور تجلیل شد.

ادامه مطلب

بدین وسیله از کلیه دانشجویان، فناوران، اساتید دعوت می شود برای شرکت در دومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی علوم و فناوری های سلولهای بنیادی و پزشکی باز ساختی به وب سایت مذبور مراجعه نمایند.