فراخوان مقاله

۲۳ تیر ۱۳۹۵ | ۱۴:۱۶ کد خبر : ۱۴۹ اخبار تصویری
دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و ستاد توسعه علوم و فناوری سلولهای بنیادی معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری با همکاری دانشکده دندانپزشکی بابل و مرکز تحقیقات جرای های فک و صورت دانشکده دندانپزشکی تهران در نظر دارند "دومین سمپوزیوم علمی سلولهای بنیادی دندانپزشکی بازساختی در بیمارهای دهان، فک وصورت" را برگزار نماید.
فراخوان مقاله

دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و ستاد توسعه علوم و فناوری سلولهای بنیادی معاونت علمی نهاد ریاست جمهوری با همکاری دانشکده دندانپزشکی بابل و مرکز تحقیقات جرای های فک و صورت دانشکده دندانپزشکی تهران در نظر دارند " دومین سمپوزیوم علمی سلولهای بنیادی دندانپزشکی بازساختی در بیمارهای دهان، فک وصورت" را با محورهای:

• مهندسی بافتی در دندانپزشکی بازساختی
  • مباحث پایه در سلولهای بنیادی در دندانپزشکی و پزشکی بازساختی
  • اخلاق و استانداردها در دندانپزشکی بازساختی
  • افق های نوین در درمانهای دندانپزشکی با استفاده از فناوری نوین

در تاریخ های ۱۴ و ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ در شهر توریستی سرعین اردبیل برگزار نماید.

بدینوسیله از کلیه علاقمندان و پژوهشگران محترم حوزه های دندانپزشکی، پزشکی، داروسازی، Ph.D. و کارشناسی ارشد در مقاطع عمومی و تخصصی دعوت بعمل می آید تا با ارسال مقالات خود در زمینه های مختلف محورهای کنگره و موضوعات مرتبط با سلولهای بنیادی و مطالعات سلولی و مولکولی مارا در برگزاری هرچه بهتر سمپوزیوم یاری رسانند.

ضمناً جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه ثبت نام و ارسال مقالات به سایت کنگره به آدرس http://congress.arums.ac.ir مراجعه فرمایند.

مهلت ارسال مقالات: ۹۵/۴/۳۱

مهلت ثبت نام: ۹۵/۵/۱۴ (روز آغاز سمپوزیوم)

آدرس دبیرخانه: دانشکده دندانپزشکی اردبیل

تلفکس: ۳۳۵۱۰۰۶۱- ۰۴۵