برگزاری کلاس آموزش مجازی زایمان فیزیولوژیک روز شنبه مورخه ۹۸/۷/۸ ساعت ۸الی ۹صبح توسط دکتر رقیه درگاهی بصورت پخش فیلم آموزشی وبحث گروهی در سالن کنفرانس علوی برگزار خواهد شد.حضور کلیه دانشجویان وعلاقه مندان آزاد میباشد.

انتصاب دکتر قاسم فتاح زاده

انتصاب دکتر قاسم فتاح زاده به عنوان مدیرگروه پوست ،روانپزشکی،نورولوژی ورادیولوژی

طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل جناب آقای دکتر اخوان اکبری ، دکتر قاسم فتاح زاده ریاست محترم مرکز وعضو هیئت علمی ،به عنوان مدیرگروه پوست ،روانپزشکی،نورولوژی ورادیولوژی دانشگاه منصوب گردید.

انتصاب دکتر نوشین مبارکی

انتصاب دکتر نوشین مبارکی به عنوان مدیر گروه زنان دانشکاه علوم پزشکی

طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل جناب آقای دکتر اخوان اکبری ، دکتر نوشین مبارکی عضو هیئت علمی وفلوشیپ انکولوژی زنان مرکز اموزشی درمانی علوی ،به عنوان مدیر گروه زنان دانشگاه انتصاب گردید.

برگزاری کارگاه نوپا روز یکشنبه مورخه۹۸/۰۴/۲۳ در محل سالن کنفرانس

برگزاری کارگاه نوپا روز یکشنبه مورخه۹۸/۴/۲۳ در محل سالن کنفرانس

کارگاه نوپا روز یکشنبه مورخه۹۸/۴/۲۳ ازساعت۹ لغایت۱۱ ویژه اعضای محترم هیات علمی ودستیاران در محل سالن کنفرانس علوی توسط خانم گلمغانی برگزار خواهد شد.

برگزاری کارگاه نوپا روز یکشنبه مورخه۹۸/۰۴/۲۳ در محل سالن کنفرانس

برگزاری کارگاه نوپا روز یکشنبه مورخه۹۸/۴/۲۳ در محل سالن کنفرانس

برگزاری کارگاه آموزشی صیانت از عفاف اجتماعی

برگزاری کارگاه آموزشی صیانت از عفاف اجتماعی در تاریخ ۹۸/۴/۲۲ روز شنبه ساعت ۱۳:۳۰-۱۰:۳۰

دانشکده بهداشت در نظر دارد کارگاه آموزشی صیانت از عفاف اجتماعی با سخنرانی حجت الاسلام علی کاظمی در تاریخ ۹۸/۴/۲۲ روز شنبه ساعت ۱۳:۳۰-۱۰:۳۰ در محل سالن شهیدان نوعی اقدم برگزار نماید.این کارگاه دارای امتیاز آموزش ضمن خدمت کارکنان به مدت ۶ساعت میباشد. از تمامی همکاران جهت شرکت در این کارگاه دعوت به عمل می آید.

خارج کردن تومور ۷کیلویی از شکم بیمار ۴۸ ساله

خارج کردن تومور ۷کیلویی از شکم بیمار ۴۸ ساله در مرکز علوی

بیمار خانم ۴۸ساله با شکایت درد وبزرگی شکم مراجعه کرده ودر معاینه شکم بدلیل بزرگی شکم به اندازه مادر باردار ۷ماهه،تحت عمل جراحی قرار گرفت. این بیمار توسط دکتر نوشین مبارکی فلوشیپ انکولوژی در مرکز علوی تحت عمل جراحی ۶ساعته قرار گرفته است.